Statoil lanserer sin «Norgesbrikke» i begynnelsen av desember 2014. NLF vil som samarbeidspartner oppnå ekstra rabatt og spesielt gode vilkår.

Ett land, én brikke, én regning
NLF har lenge ønsket å tilby medlemmene bruk av en type bombrikke som gir fordeler i hele Norge. Hittil har dette vært vanskelig, men nå er flere aktører klare for å slåss om det norske «fellesbommarkedet». Statoil er en av disse. Selskapets representasjon både nasjonalt og internasjonalt gir dem en stor fordel. Deres løsning vil kunne redusere medlemmenes tidsbruk på administrasjon i forbindelse med bombetalinger drastisk.

Medlemsrabatt
Norgesbrikke-løsningen har i en periode vært på prøve hos enkelte NLF-medlemmer. Kravet er at denne brikken må ivareta alle rabattordninger samt depositum, og dessuten gi brukerne én felles avregning pr. brikke/bil.

Enkelt og greit
 «Norgesbrikken» kan bestilles i 32 land. Det betyr at både norske og utenlandske transportører nå enkelt kan oppfylle kravene fra myndighetene i forbindelse med innføring av obligatorisk bombrikke i Norge innen tidsfristen 1. januar 2015.   

HER KAN DU BESTILLE NORGESBRIKKEN FRA STATOIL

.

Her er noen av brukerfordelene:

  • Maksimale rabatter ved bompasseringer over hele Norge
  • Det kreves ingen forhåndsbetaling
  • Enkel og redusert administrasjon
  • «Norgesbrikken» belaster Statoilkortet på samme måte som ved fylling av drivstoff
  • Fakturering skjer sammen med/på Truck/Routex faktura