Transport 2007 var en stor suksess, med 257 utstillere, 36.500 belagte kvadratmeter med stands og 19.860 besøkende. Som kjent er det vanskelig å spå om fremtiden, men alt tyder på at årets utgave vil bli en minst like stor suksess. Nesten to og en halv måned før samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa erklærer messen for åpnet, er 214 utstillere på plass, og 35.000 kvadratmeter er belagt. Det er med andre ord mulig for etternølere å melde seg på.

Det alt vesentligste av leverandører av transportmateriell og utstyr for transportbransjen er allerede påmeldt. Mye tyder på at finanskrisen nå bare er en sky i bakspeilet for bransjen. Påbyggerne er den delen av leverandørbransjen som har slikket sine sår etter finanskrisen, men likevel er leverandørene som står for ca. 80 prosent av slikt utstyr på plass på Lillestrøm torsdag 8. september kl. 09.00.

Messen byr også på seminarer og aktiviteter. Blant annet avholdes Norgesmesterskapet i presisjonskjøring med buss, lastebil, vogntog og semitrailer inne på messeområdet i løpet av de tre dagene messen varer. Vinnerne av de forskjellige klassene skal representere Norge i VM i Sør-Afrika.